18-річна плавчиха Тамзин П'ю загинула під час пожежі у власному будинку в Котериджі (Великобританія). Другою жертвою вогню став 21-річний хлопець спортсменки Джош Кірк, повідомляє Mirror.

Юна спортсменка загинула під час пожежі, яка спалахнула увечері 28 жовтня. Пожежників викликали сусіди спортсменки, які побачили дим. На місце інциденту виїхали одразу тридцять пожежників.

Причини пожежі поки що не відомі, розслідуванням інциденту займається британська поліція. Поліцейські не відразу змогли ідентифікувати молодих людей можна припустити, що їх тіла постраждали у вогні.

Тамзин П'ю була спортсменкою, яка подає великі надії. Дівчині належить юнацький рекорд Великобританії в плаванні на 50 метрів батерфляєм, вона ставала чемпіонкою своєї країни, завоювала шість медалей на Іграх Співдружності в 2015 році і виграла золото на зимовому чемпіонаті Європи серед юніорів в Угорщині.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відомий пауерліфтер

Відомий латвійський пауерліфтер Костянтин Константинов помер на 41 році життя. Про це у соціальних мережах повідомили друзі спортсмена.

Костянтин Константинов в 2011-му році виграв дорослий чемпіонат світу, а також двічі вигравав юніорські світові чемпіонати (у 2002 і 2003 роках). Також спортсмен був володарем безлічі рекордів, у тому числі в становій тязі (430 кг).

Як повідомляв портал Знай.ua, в Англії розбився вертоліт з власником легендарного футбольного клубу.