У заключному 34-му турі чемпіонату Голландії з футболу ПСВ здолав Зволле з рахунком 4:1. Український півзахисник ПСВ Олександр Зінченко цю гру почав на лавці запасних. Після першого тайму його команда програвала з рахунком 0:1, і тренер Філіп Коку випустив Зінченка замість Прьоппера.

Перемогу ПСВ почав здобувати лише після 78-й хвилині зустрічі. А Зінченко в цьому взяв безпосередню участь: другий і четвертий голи ПСВ забивалися після пасів українця.

У сезоні-2016/2017 Зінченко в ПСВ провів 17 матчів у всіх турнірах, голів не забивав, але при цьому чотири рази відзначався результативними передачами. Ще сім матчів 20-річний українець провів за другу команду ПСВ, в його активі дев'ять асистів.

Зінченко грав за ПСВ на правах оренди з Манчестер Сіті, і, можливо, це його останній матч у Нідерландах.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, українець забив шостий м'яч у чемпіонаті Бельгії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще