На кону бою чемпіона світу за версіями WBA (Super), IBO, WBC і IBF в середній вазі Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) з мексиканцем Саулем Альваресом (49-1-1, 34 КО) може не стояти два пояси казахстанського боксера. Від це повідомив промоутер Головкіна Том Леффлер.

Канело не претендуватиме на титул WBC через торішній конфлікт з організацією навколо бою з Головкіна. Також під питанням проходження ранкового зважування в день бою за правилами IBF. Відмова від цієї процедури означатиме, що Альварес не претендуватиме на цей пояс.

"Я розмовляв з Еріком Гомесом (промоутером Канело) про це і ми досягли деяких гарантій, що це не буде несправедливою перевагою для одного бійця. Якщо Канело вирішить не битися за титул IBF, то Головкін не буде обтяжений зважуванням в день бою. Так що у Канело є вибір – він може битися за всі титули, за один або взагалі ні за один", – передає слова Леффлера BoxingScene.com.

Нагадаємо, бій Головкін - Альварес відбудеться 16 вересня. Про це обидва боксери офіційно оголосили 6 травня після перемоги Сауля Альвареса над Хуліо Сезаром Чавесом-молодшим.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко піднявся на друге місце в рейтингу WBC.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото – Getty Images