Американський боксер Флойд Мейвезер-молодший вважає, що мексиканець Сауль Альварес (49-1-1, 34 КО) переможе казахстанського чемпіона IBO, IBF, WBA, WBC Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) в їх поєдинку, який відбудеться 16 вересня.

"У бою Головкіна і Канело я вибираю Канело. Його бій з Чавесом варто було зупинити. Але це тільки моя думка. Чавес не виступав цілий рік. Він був просто боксерською грушею", – передає слова Мейвезера boxingnews24.

Нагадаємо, бій Головкін - Альварес відбудеться 16 вересня. Про це обидва боксери офіційно оголосили 6 травня після перемоги Сауля Альвареса над Хуліо Сезаром Чавесом-молодшим.

На кону стоятимуть титули казаха – IBF, WBA, WBC і IBO в середній вазі, але Альварес може відмовитися від поясів Головкіна.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, де може пройти бій Головкін – Альварес.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Фото – Getty Images