Екс-чемпіон UFC у важкій ваговій категорії Джуніор Дос Сантос прокоментував свою поразку в бою проти Стіпе Міочіча на турнірі UFC 211, який відбувся 13 травня в Далласі, США.

"Я дуже розчарований. Але не тому, що він переміг, а тому, що я програв. Все насправді йшло непогано до певного моменту. Я припускав, що він буде рватися вперед, а мені подобається працювати другим номером, щоб користуватися можливостями, які мені дають суперники. Мої важкі удари ногами явно потрапляли в ціль. Це було помітно по тому, як він потім кульгав після бою. Я зовсім не пам'ятаю удар, який пропустив, але добре пам'ятаю, що намагався повернутися в бій. Потім рефері виявився зверху і бій було зупинено. Мій тренер сказав, що це була моя помилка. Стіпе викинув один крос при зближенні, а другий потрапив точно в ціль. Все пішло не так, як я планував, але я відчуваю себе добре. Я намагався рухатися, наносити удари ногами, і навіть відчував себе переможцем. Поки не згасло світло", – розповів Дос Сантос після завершення поєдинку.

Нагадаємо, Міочіч нокаутував Дос Сантоса в першому раунді, і таким чином провів другий успішний захист свого пояса.

Дивіться відео бою Міочіч - Дос Сантос:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читайте результати всіх поєдинків UFC 211 в нашому огляді.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Єнджейчик впевнено перемогла Андраде на UFC 211.

Фото – Getty Images