Екс-форвард Динамо Лукаш Теодорчик, якого, за інформацією Transfermarkt.com, Андерлехт викупив у киян за чотири з половиною мільйона євро, почав конфліктувати з журналістами і фанатами. Спочатку він показав середній палець представнику ЗМІ, потім - уболівальникам.

Польський легіонер не забиває за Андерлехт у восьми матчах чемпіонату Бельгії поспіль. Минулого туру його клуб втратив шанс стати чемпіоном країни, не зумівши переграти на виїзді Брюгге (1:1). Поляк з'явився на полі після перерви і залишив його без забитого м'яча.

Ще після прибуття команди в Брюгге Теодорчик показав вболівальників команди суперника середній палець, а вже під час розминки зухвало копнув м'яч в їхній бік. До цього поляк, в активі якого провів 51 матч у всіх турнірах (28 голів і п'ять асистів), відзначився таким самим жестом на адресу журналіста.

[[{"fid":"170927","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"240","width":"300","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, український воротар Карабюкспору відростив щоки і перефарбувався у блондина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото Getty Images