Зросла кількість загиблих в результаті страшної пожежі в дитячому реабілітаційному центрі Гватемали.

Про це повідомляє Prensa Libre.

Стало відомо про ще одну загиблу дівчину. Вона померла в лікарні від сильних опіків. В цілому, жертвами пожежі стали 20 осіб. На даний момент, 10 постраждалих знаходяться в критичному стані.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 8 березня пожежа охопила центр для дітей до 18 років. Повідомлялося про 25 поранених і 19 загиблих. Рятувальники евакуювали і сховали в надійне місце дітей, які вціліли.

За попередньою інформацією, вогонь поширився від підпаленого матраца. До моменту трагедії, в центрі збунтувалися 60 підлітків і втекли з установи. Вони аргументували свою поведінку жорстоким поводженням з боку дорослих. Представники прокуратури заявили про розслідування. Пізніше, влада держави оголосила про триденний траур за загиблими.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще