Захисник каталонської Барселони Жерар Піке дав післяматчеве інтерв'ю за підсумками матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти ПСЖ (6:1).

"Раніше при такому розкладі за рахунку 3:1 люди б пішли зі стадіону, але сьогодні вони залишилися і допомагали нам до самого кінця. Здається, що нове покоління вболівальників сильніше вірить в команду, і воно зуміло об'єднатися навіть з тими, хто не вірив у нас так сильно.

Багато людей хотіли нас поховати, але ми показали, як хочемо перемагати. Ми продемонстрували своє бажання. Ми все ще живі. Знаєте, лікарням та пологовим будинкам в найближчі 9 місяців треба найняти багато акушерок, тому що сьогодні багато людей кохатимуться"- сказав Піке.

Нагадаємо, що Барселона стала першою командою у Лізі чемпіонів, яка зуміла пройти далі, поступаючись після першого матчу 0:4.

Раніше інформаційний портал Знай.ua публікував відео голів та короткий огляд поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Барселона - ПСЖ.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще