9 березня погода не потішить яскравим сонцем, адже воно практично не з'являтиметься із-за хмар, надворі буде похмуро але без опадів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У більшості міст країни зранку буде туманно, опадів не передбачається. Стовпчики термометрів покажуть від 10 до 13 градусів тепла, вночі 0-5 тепла.

У столиці та області буде хмарно, температура повітря прогріється до +10 градусів удень та +2 - +4 вночі.

Зазначається,що рекордно високою температурою за столиці України за останні 140 років була у 1920 році, тоді стовпчики термометрів піднялися до 17,3 градусів, а найнижча у 1915 році - -20 за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З 10 березня синоптики прогнозують незначне похолодання та невеликі дощі переважно на правобережжі. У Києві у п'ятницю можливий дощ ввечері.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", француженка із синдромом Дауна вестиме прогнози погоди. Французькі телеканали вирішили здійснити мрію дівчини .