Американець влаштував скандал у літаку через платну ковдри. Пасажир так розійшовся, що пілотам довелося екстрено посадити літак.

Під час рейсу авіакомпанії Hawaiian Airlines з Лас-Вегаса у Гонолулу 66-річний чоловік поскаржився на холод і попросив у стюардеси ковдру, пише Associated Press.

Бортпровідниця повідомила пасажиру, що послуга обійдеться йому в 12 доларів. Його така ситуація обурила - мовляв, ковдри в літаку мають бути безкоштовними для всіх.

Чоловік вимагав з'єднати його з офісом Hawaiian Airlines. У телефонній розмові незадоволений клієнт пригрозив покарати когось за те, що трапилося.

Пілоти визнали його слова прямою загрозою і запросили екстрену посадку в аеропорту Лос-Анджелеса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З літака літній пасажир вийшов під конвоєм. Лише після того як агенти ФБР переконалися, що чоловік не є небезпечним, його відпустили.

Мандрівникові довелося купити ще один квиток, аби все-таки дістатися до Гонолулу.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Мадриді пасажир наздоганяв літак на злітній смузі.