Італійський півзахисник ПСЖ Марко Верратті розповів, що, після голу від Едінсон Кавані на 62-й хвилині матчу, гравці Барселони перестали вірити в можливий успіх:

"Після голу Кавані ми трохи заспокоїлися. Я поспілкувався з гравцями Барселони, і вони сказали мені, що все вже скінчилося. Я не можу пояснити, як ми пропустили три голи за сім хвилин, але це футбол. Можу сказати точно, що я ніколи не забуду цей матч.

Барселона заслужено пройшла далі. Тепер нас чекає складний період. Ми повинні знайти в собі сили, щоб підняти голову. Потрібно залишатися чоловіками" - цитує італійця портал Goal.com.

Нагадаємо, що в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Барселона зробила чудо, обігравши ПСЖ з рахунком 6:1, і переписала історію світового футболу.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що тренер ПСЖ розкритикував рішення арбітра в матчі-відповіді 1/8 фіналу Барселона - ПСЖ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще