Жінки приділяють дуже багато часу на догляд за своєю зовнішністю. Жінка завжди хоче виглядати краще за всіх і привертати увагу оточуючих. Макіяж грає одну з важливих ролей в її житті. Жінка намагається зробити якомога вдаліше макіяж, але іноді з'являються думки про те, що вона хоче його поліпшити.

Як перевтілитися за лічені хвилини з одного образу в інший? Якщо у нас вже є на обличчі денний макіяж, то як його можна швидко переробити в вечірній, без будь-яких зайвих рухів?

Читайте також: НАТО забезпечить Україну бойовими катерами

Майстри косметології та візажу придумали несподівані трюки, які допоможуть поліпшити вже наявний макіяж на обличчі.

Після робочого дня, тон на обличчі стає вже не красивим, сальні залози виробляють шкірний жир. Він стає помітний, навіть якщо ви нанесли товстий шар тонального крему. Щоб не вмиватися і не чекати, поки особа прийде в норму після очищає смивкі- найкраще знімати денний тон за допомогою вологих серветок. Особливу увагу приділіть області біля носа, лоб, підборіддя. Найкраще використовувати серветки, які не містять спирт. Після щадного змивання денного тони, можна відразу наносити новий макіяж. Метод дуже швидкий і зручний.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Якщо немає часу на накладні вії, візажисти рекомендують використовувати пудру, для збільшення об'єму вій. Для цього вам необхідно нанести туш, потім наносимо поверх неї пудру. Проходимо нею по віям, коли пудра трохи вбереться в туш, цю процедуру можна повторити. Поверх пудри наносимо туш тонким шаром. Вії стануть довгими і пухнастими.

Щоб довго не думати про те, як швидко підібрати тон рум'ян до губ, можна використовувати рідкі рум'яна і наносити їх як на вилиці так і на губи.

Якщо немає часу переробляти денний макіяж, але вам за лічені секунди треба освіжити свій зовнішній вигляд. Використовуйте засіб для зняття макіяжу і ватяні палички. Пройдіться по тих місцях, де розтеклася туш, скатався тональні тіні, змийте губну помаду і нанесіть інший колір.

Насправді, нічого нового ми не розкрили, але жінки часто в паніці хапаються швидко прибирати старий макіяж і наносити новий, забувши про те, що є підручні засоби, які допоможуть оновити ваш зовнішній вигляд.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що при денному світлі краще виглядати більш природною. Синонім слова "денний" макіяж можна назвати "природний". Дами, які думають, що таким чином неможливо підкреслити всі достоїнства на обличчі глибоко помиляються, приховати недоліки так само можна. Безглуздо і вульгарно виглядає яскравий макіяж в денний час. Якщо ви намагаєтеся привернути увагу колеги або однокурсника, природний вигляд дасть вам більше шансів для цього. Чоловіки звертають увагу на макіяж жінок, але більшість з них вважають за краще природну красу.