lНародний депутат України Ігор Мосійчук оприлюднив свою електронну декларацію за минулий рік, яка миттю привернула увагу журналістів, осікільки деякі факти у ній викликали чимало запитань.

З відповідними документами можна ознайомитися на сайті НАЗК.

Так за даними декларації за 2015 рік Мосійчук зазначив наявність у нього автівки Mercedes GL450 2008 року випуску. Проте в останній декларації авто уже не значиться. Тепер за його ж даними, він власник лише одного автомобіля Lexus LX570 2008 року.

Крім рухомого майна, також нардеп вказав квартиру площею 68 квадратних метрів, яку орендує його дружина та орендоване приміщення під громадську приймальню у місті Василькові.

Також зазначається, що у минулому році депутат від Радикальної партії заробив всього 144 985 гривень, а його дружина – 8 320 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Серед інших грошових коштів Мосійчук зелкларував 139 800 євро, 177 550 доларів і 628 тисяч гривень готівкою, дружина має 7 600 євро, 22 тисячі доларів та 420 000 гривень.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у мережі набирає популярності відео, на якому зняли віллу Петра Порошенка. Закордонне помешкання українського президента знаходиться у Іспанії на березі Середземного моря.Проте, глава держави не задекларував цю нерухомість.