У страшній пожежі в з дитячому реабілітаційному центрі Гватемали, яку влаштували підлітки при спробі втечі, загинуло щонайменше 22 дітей.

Про це повідомляє DW.

Нагадаємо, 8 березня страшна пожежа охопила дитячий центр. Рятувальники намагалися врятувати дітей, вцілілих терміново евакуювали до безпечного місця.

За попередніми даними, близько 25 дітей отримали травми та опіки, їх госпіталізували. Зазначається, що десятеро з потерпылих досі знаходяться у критичному стані.

Влада країни оголосила про триденну жалобу за загиблими. Нині продовжується розслідування страшного інциденту.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", попередньою причиною займання правоохоронці назвали підпал матрацу. Це скоїли пацієнти центру. Близько 60 підлітків підняли бунт через, за їх словами, неналежне поводження персоналу з дітьми. Деякі ЗМІ писали про насилля над дітьми.