Легенда київського Динамо і національної збірної України Йожеф Сабо прокоментував розгромну поразку донецького Шахтаря в матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті" (6:0).

"Шахтар віддав дуже багато сил заради перемоги над Динамо і ще не відійшов від класичного. Це по-перше.

По-друге, майже всі, і я в тому числі, були переконані в тому, що Манчестер Сіті виграє. Але не з таким рахунком! Сьогоднішній Манчестер – феноменальна команда. Англійці все роблять на величезній швидкості, в один дотик, не перетримують м'яч. Це той футбол, до якого ми прийдемо колись.

Стерлінг не симулював і нічого не випрошував. Це нормальне явище, коли стопою випадково зачепив газон – звичайно, впадеш. Мені дивно, що угорський суддя Віктор Кашшаї призначив пенальті. Я хоч і угорець, але побив би його за таке.

Ну як так можна?! Це ж неприпустимо! Це ж великий футбол, великі команди, весь світ дивиться. В УЄФА повинні зробити висновки щодо Кашшаї. Це ж не чемпіонат Люксембургу чи обласна першість", - сказав Сабо.

Також у соцмережах активно висміюють помилку Кашшаі, який на ЄВРО-2012 не зарахував чистий гол збірної України у ворота збірної Англії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про Кашшаї Абсолютно природня історія. Рефері з топ чемпіонатів попри усі свої помилки судять більш якісно, адже після...

Geplaatst door Роберто Моралес op Donderdag 8 november 2018

Матч Ман Сіті - Шахтар

7 листопада в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Сіті приймав удома Шахтар.

Перший тайм виграли "городяни" з рахунком 2:0 після голів Давида Сільви і Габріела Жезуса з пенальті. До слова, одинадцятиметровий був спірний, тому що Рахім Стерлінг просто спіткнувся і впав, а суддя Віктор Кашшаї вказав на точку.

Але в другій половині зустрічі англійці довели, що можуть забивати і без таких спірних епізодів. Голами-красенями відзначилися Рахім Стерлінг і Ріяд Марез. Також ще двічі у воротах Андрія П'ятова розписався Жезус. Шостий гол в матчі у виконанні бразильця і ​​зовсім вийшов на диво, талановитий форвард перекинув парашутом воротаря Шахтаря.

Як підсумок, 6:0 - переконлива перемога Манчестер Сіті, який гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів.

Цікаво, що Жезус забрав з собою м'яч, яким оформив хет-трик у Лізі чемпіонів.

Також відзначимо, що українець Олександр Зінченко відіграв весь матч за Ман Сіті, а після матчу втішав партнера по збірній України Андрія Пятова.

У матчі 3-го туру Шахтар в Харкові програв Ман Сіті з з рахунком 0:3.

Також відзначимо, що 7 листопада юнаки Шахтаря програли в Англії ровесникам з Ман Сіті з рахунком 4:1 в рамках Юнацької Ліги УЄФА.

Ліга чемпіонів. Група F. 4-й тур

Манчестер Сіті - Шахтар - 6:0 (2:0)

Голи: Давид Сільва, 13, Габріел Жезус, 24 (з пенальті), 72 (з пенальті), 90, Стерлінг, 49, Марез, 84.

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.