Білорусь ввела офіційну заборону на ввезення птиці з території Московської області після того, як Росспоживнагляд зафіксував захворювання птахів в цьому регіоні на високопатогенний грип.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства сільськогосподарської продукції Білорусі.

"С 8 марта вводяться тимчасові обмеження на ввезення в Республіку Білорусь з Московської області РФ живої птиці, інкубаційного яйця, диких, зоопаркових та циркових сприйнятливих тварин, м'яса птиці, яєчного порошку, меланжу, альбуміну та інших харчових продуктів переробки курячого яйця, пуху і пера", - повідомляють в прес-центрі і відзначають, що це стосується і корму для птахів, і трофеїв мисливців, і обладнання, на якому перевозили, утримували, обробляли продукцію.

У департаменті порадили більше контролювати біологічний захист великих птахівничих комплексів і ферм.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Лукашенко знайшов альтернативне джерело нафти замість російської.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще