Президент Білорусі Олександр Лукашенко різко відповів на "газовий шантаж" з боку російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Як повідомляє місцеве видання, глава держави додав, що в такий спосіб Білорусь на коліна ніколи не поставити.

"Лякати починають, що газ ми купуватимемо за європейськими цінами. Типу того, що будете платити не 150, а 200 доларів. Це, знаєте, схоже на те, що натяк усім - в Росії, перш за все, і в Білорусі, - що ми є дармоїдами в Росії", - заявив обурений Лукашенко і додав, що якщо Мінськ оплачуватиме газ за завищеною міркою, Москва обов'язково відповість за це.

"І ціна буде неймовірно вищою, ніж ціна на природний газ... Якщо хтось із розумників там гадає, що нас можна постійно нахиляти і ставити на коліна, цього не буде", - підсумував президент Білорусі.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Лукашенко заборонив ввезення птиці з Московської області на територію Білорусі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще