Громадянку України та її африканського нареченого заарештували в Абу-Дабі за інтимні стосунки до весілля.

Емілін Калвервелл працював лікарем в Арабських Еміратах протягом останніх п'яти років. Цього року він запропонував шлюб своїй коханій - Ірині Ногай.

Через два дні після заручин чоловік привіз наречену в лікарню. Дівчина скаржилася на гострий біль у животі. Під час огляду з'ясувалося, що українка вагітна.

Лікар одразу ж доніс на пару владі, і з лікарні Ірина відправилася прямо до поліцейського відділку.

Розгляд триває вже більше місяця. При цьому мати нареченого, Лінда Калвервелл, поскаржилася пресі, що влада Абу-Дабі, посольство ОАЕ в Південній Африці та їх колеги в Еміратах не відповідають родині затриманих і жодним чином не сприяють у справі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Щоразу, коли ми намагаємося отримати інформацію, то відчуваємо себе так, ніби вдаряємося об цегляну стіну. Ми навіть не знаємо, чи є в них юридичний захист", - розповіла Лінда.

Лише українське посольство намагається допомогти закоханим отримати дозвіл на одруження. Однак поки що марно.

За словами роботодавця африканця, українська наречена проходить експертизу, що має встановити, як довго вона вела статеве життя. Тільки після цього закоханим пред'являть офіційні звинувачення.

Тим часом сім'я Калвервелл не на жарт стурбована через стан здоров'я майбутньої невістки й онука. Адже болі в животі, з якими дівчина звернулася до лікаря, можуть бути симптомами загрози викидня.

"Я можу собі уявити те пекло, яке вона переживає. Неначе вона була зґвалтована владою", - заявила мати нареченого.

Жінка запевнила: її син - зразковий громадянин, фанат фітнесу, веде здоровий спосіб життя. І єдиний його проступок - це кохання до українки.

У ПАР сім'ї затриманого порадили звернутися в юридичну фірму з ОАЕ. Адже пару переслідують за місцевими законами, і африканський уряд у справі безсилий.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", принцесу Катару застукали одразу з сімома чоловіками.