В українській столиці відбулася презентація лімітованої колекції одного з італійських брендів. Подивитися на ювелірні прикраси прийшли і вітчизняні зірки: дівчата з групи "А.Р.М.І.Я", телеведуча Олена Філонова, співачка Яна Соломко та багато інших.

Попиваючи шампанське, знаменитості розглядали коштовності, прицінювалися, але ніхто так нічого і не купив. Треба сказати, що ціни у цьому магазині стартували від 5 тис. гривень.

"Вироби красиві, але, звичайно, дорогувато", - обмінювалися думками присутні.

Єдиною, хто пішов з цього заходу не з порожніми руками, виявилася епатажна модель Аля Калиниченко. В ході розіграшу, який проходив між гостями, вона виграла шикарні сережки. Її радості, як і заздрості оточуючих, не було меж.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що Україну в цьому році чекає VIP бебі-бум. Дізнайтеся, хто із знаменитостей стане батьками у 2017-му.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще