Президент Інгульця Олександр Поворознюк жорстко висловився про вболівальників луцької Волині.

"Фанати Волині скупили всі сірники в магазині. Дурники зробили з сірників піраміди і запалили разом зі столами. Ну не придурки? Як для таких дебілів не робити клітини?

Фанати Інгульця дуже дисципліновані. Перед тим, як запалити піротехніку, запитували у мене дозволу. Вийшли за стадіон на гору, запалили і відразу погасили у відрах з водою", – наводить слова Поворознюка Agrosphera.

Додамо, що на стадіоні Інгульця з'явився дивний сектор, який більше схожий на вольєр.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сенсація від Інгульця

31-го жовтня в матчі 1/8 фіналу Кубка України Інгулець в Петровому приймав Маріуполь. Господарі поля, які виступають у Першій лізі України, сенсаційно перемогли представника УПЛ.

Перший тайм Інгульцю вдалося виграти з рахунком 2:0, завдяки голам Артема Козлова і Каміля Хучбарова. На 61-й хвилині Гіоргі Кобуладзе забив третій м'яч у ворота приазовців. Маріуполь у цій зустрічі зміг лише забити гол престижу. На 83-й хвилині точним ударом відзначився Павло Полегенько.

Як підсумок, перемога Інгульця з рахунком 3:1, а це означає що смт Петрове вперше побачить навесні чвертьфінал Кубка України!

Кубок України. 1/8 фіналу

Інгулець (Петрове, Кіровоградська область) - Маріуполь (Маріуполь) - 3:1 (2:0)

Голи: Козлов, 23 (з пенальті), Хучбаров, 45, Кобуладзе, 61 - Полегенько, 83.

Як повідомляв портал Знай.ua, Динамо показало гарну гру і впевнено перемогло в Києві Ренн.