Міжнародний жіночий день не для всіх обернувся хорошим настроєм і приємними презентами: в Сочі вчителька настільки була незадоволена своїм подарунком, що просто-напросто звільнилася зі школи.

Про це розповів директор школи в ефірі однієї з російських радіостанцій. За його словами, жінка образилася на "скромний" подарунок: батьки вирішили подарувати педагогу конверт з 5000 рублів (трохи більше 2000 гривень).

"Величезне спасибі за моє скромне (5000) привітання на 8 Березня. Чесно - дуже хочу повернути назад!", - написала вчителька в смс і розіслала батькам своїх підопічних. Як виявилося, її образила не сама сума, а те, скільки часу батьки витратили на подарунок, адже для жінки увага - це святе.

Така "байдужість" вчителька сприйняла болісно тому, що, як їй здавалося, вона заслуговує на більше: вона виховала початковий клас і лише за безпрецедентним проханням батьків, продовжила класне керівництво і в середній школі. Крім того, і педколектив, і самі батьки відзначили, що під її керівництвом діти тягнуться до знань і прагнуть ставати кращими, тому й не захотіли відпускати такого золотого педагога.

"Питання було не про те, що п'ять тисяч і це недостатньо, а просто подарований конверт був для Елли Геннадіївни не елемент уваги і цінністю", - пояснив директор.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, як тульська вчителька перетворилася на зірку кіно для дорослих.