У Києві 15-річний підліток пограбував квіткову крамницю, щоб привітати подругу з 8 березня.

Випадок стався у підземному переході біля станції метро "Нивки". Уродженець Вінниці дочекався моменту, коли продавці відволіклися, вихопив з вази оберемок троянд і пустився навтьоки, повідомила прес-служба поліції.

На крики підприємців, на подив, прибігли дільничні офіцери, які проходили поблизу.

"Потерпілі повідомили обставини, а також прикмети зловмисника і напрям, в якому він побіг. Ми з дільничним Сергієм Карпенко добре знаємо територію обслуговування і одразу зрозуміли, де можна знайти хлопця. Поспішили дворами навперейми і побачили хлопця з букетом троянд, який підходив за зовнішніми ознаками. Його і доставили в управління поліції", - розповів старший дільничний офіцер поліції Шевченківського управління поліції Олександр Антоненко.

У відділку з'ясувалося, що підліток поцупив 76 троянд загальною вартістю майже 3200 гривень. Їх повернули власникам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Квітники написали на юнака заяву. Слідчі почали кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Школяр зізнався у злочині в присутності родичів. Хлопець розповів, що хотів подарувати квіти подрузі. Підлітка відпустили під особисте зобов'язання.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", хитрий підліток пробрався на концерт кумирів за допомогою "Вікіпедії".