Як правило, успішні люди прокидаються рано вранці, щоб без всякого поспіху приготуватися до робочого дня, запланувати справи. Прокидаючись з піснями перших птахів можна встигнути зробити більше справ.
Існують приховані бонуси, які ми можемо отримати прокидаючись з самого ранку.

Читайте також: У китайському аеропорту авто влетіло в натовп, є жертви

Залежно від того, в котрій годині починається ваш трудовий день, потрібно орієнтуватися за півтора-пару годин прокинутися до того, як вам потрібно виходити з дому. Цього часу вистачить цілком, щоб встигнути здійснити найважливіші ранкові справи. Ваш день і успіх по життю залежить від того, який напрямок ви задаєте собі з самого ранку.

Розглянемо кілька причин через які ранні підйоми зможуть змінити ваше життя і підхід до справ.

1. Після того, як пролунав будильник ми з тривогою зірвався з ліжка, біжимо виконувати ранкові процедури і в цей же час натягуємо на себе одяг і заварюємо каву. В голові відбувається хаос, який супроводжує нас протягом усього дня. З самого ранку у вас має бути час, щоб прокинутися в ліжку, а не в метушливому зборі на роботу. Полежте під теплою ковдрою, подумайте про себе, мрійте. Надсилайте свої думки в потрібне русло з самого ранку.
2. З самого ранку ви повинні бути продуктивним. Тому раніше пробудження сприяє тому, щоб ви склали список важливих справ, які повинні в обов'язковому порядку виконати саме сьогодні!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


3. Ви мрієте мати здорове тіло і привабливі параметри? З самого ранку потрібно, щоб ваше тіло було розкутим. Для цього виконуйте хоча б п'ятнадцятихвилинну зарядку. Фізичне навантаження сприяє виробленню ендорфінів, які допоможуть зарядити вас позитивом і енергією на весь день, що залишився.
4. Спорт і корисний сніданок це одне з правил успішних людей. Прокидаючись рано ви дозволите виділити час для сніданку. Настійно рекомендується снідати вранці, щоб вже через пару годин ви не відчували дискомфорт в своєму шлунку.
5. Якщо подивитися на багатьох успішних людей, то вони дотримуються правила ранкового пробудження, сніданку, фізичних навантажень. Відсутність поспіху дасть вам можливість почати виконувати важливі справи ще перебуваючи вдома, наприклад, перевірити пошту і відповісти на важливі листи. Прокидаючись вранці, ви будете йти на крок вперед.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що оксфордський дослідник-сомнолог Пол Келлі опублікував результати дослідження робочого дня. Він рекомендує британському уряду перенести початок навчального дня на 11 годину для дітей і о 10 - для дорослих.