Журналісти британського видання Sky Sports, серед яких колишній чемпіон світу Джонні Нельсон, відвідали Київ для того, щоб подивитися, як тренується український важковик Володимир Кличко (64-4, 53 КО).

Зараз Кличко продовжує підготовку до поєдинку з британським чемпіоном IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) 29 квітня. Боксер тренується на олімпійській базі в Конча-Заспі під Києвом.

Джонні Нельсон зазначив відмінний стан боксера і хорошу роботу ніг. А також розповів, що в перерві між вправами Кличко дивиться фрагменти поєдинків свого майбутнього супротивника.

"Загалом, робота Кличко орієнтована на мобільність тулуба, ухилення вправо, вліво, використовуючи роботу ніг. Він працює над захистом", – розповів про роботу Кличко Нельсон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, колишній тренер Володимира Кличка вважає його динозавром нинішнього покоління.