Півзахисник Баварії Мюнхен Франк Рібері після поразки від Боруссії Дортмунд у матчі 11-го туру Бундесліги Німеччини (3:2) не впорався з емоціями і вдарив журналіста beIN Sports Патріка Гюйу.

Французький півзахисник був розкритикований через що зірвався на працівника ЗМІ, повідомляє Bild.

Боруссія Дортмунд після перемоги у важливому матчі лідирує в турнірній таблиці Бундесліги, маючи в своєму активі 27 очок, Баварія з 20 балами перебуває на 5-й позиції.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Усик у роздягальні Ман Сіті

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик переміг британця Тоні Беллью.

У неділю, 11 листопада, український боксер побував на знаменитому дербі Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед (3:1).

Після поєдинку на "Етіхад Стедіум" Усик зайшов в роздягальню "городян" у компанії українського півзахисника Олександра Зінченка.

Усик привітав футболістів Ман Сіті з перемогою і зробив кілька селфі з ними, а також головним тренером "горожаном" Хосепом Гвардіолою.

Відзначився Бенжамен Менді, який за спиною Усика встав у боксерську стійку, потім пограв м'язами на фоні боксера, а потім і зовсім буцнув Усика головою. Правда, відразу після цього сміливий француз втік подалі, щоб не отримати удар у відповідь.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.