Спартак Москва офіційно оголосив про призначення на пост головного тренера "червоно-білих" екс-тренера запорізького Металурга, львівських Карпат і Севастополя Олега Кононова.

Контракт з 52-річним білоруським фахівцем розрахований до кінця сезону 2019/20 з можливістю продовження, відштовхуючись від результатів. Керівництво Спартака ставить перед Кононовим цілі вийти в Лігу чемпіонів і здобути перемогу в Кубку Росії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Екс-асистент Андрія Шевченка у збірній України Рауль Рианчо, який виконував обов'язки головного тренера Спартака, покинув московський клуб.

До Спартака Кононов тренував тульський Арсенал.

Курйоз зі Слуцьким

Головний тренер нідерландського Вітесса Леонід Слуцький перед суботнім матчем з ПСВ Ейндховен потрапив у смішну ситуацію.

Журналіст Fox Sports брав інтерв'ю у російського коуча на брівці поля і попросив його прокоментувати інформацію про інтерес до його персони лісабонського Спортинга і чи правда, що він може піти з Вітесса.

Слуцький заявив, що він відданий Вітессу і додав наступну фразу "If only owner or maybe director suck me in this situation i will go out" ("Якщо власник або, може бути, директор від**окче мені, то в цій ситуації я піду").

Слуцький замість дієслова "suck" ("смоктати") хотів сказати "sack" ("звільнити").

Репортер відразу цього не зрозумів і перепитав тренера, що він має на увазі. Слуцький ще раз повторив і тоді журналіст зрозумів, про що йдеться і що сказав наставник.

Зазначимо, що ПСВ виграв у Вітесса з рахунком 1:0.

Як повідомляв Знай.ua, Рауля Ріанчо освистали московські фани.