Екс-чемпіон світу за версією WBC британець Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO) оцінив шанси абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) в суперважкій вазі.
Беллью поділився думкою про те, які шанси у Олександра Усика проти найкращих супертяжів світу.

"Ви не можете утримати гігантів суперважкого дивізіону. Як мені здається, Олександр зміг би перемогти Уайлдера за рахунок своїх боксерських ніг. Але якщо Деонтей потрапить по ньому, то українець безумовно впаде на канвас. Він один з найкращих боксерів світу, якщо цей хлопець ловить когось, все моментально закінчується.
Говорячи про Ентоні Джошуа, потрібно розуміти, що він – машина. Я думаю, що такий гігант, як Ентоні занадто великий і сильний для Усика. Мені здається, Джошуа створив би серйозні проблеми Олександру всього за п'ять-шість раундів. Він великий хлопець, який постійно йде на вас і я не думаю, що Усик зможе його утримати. У Усика дійсно є якості, які гідні поваги, але будемо чесні, я лише крузер", - передає слова Беллью fightnews.info.

Нагадаємо, Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Белл, і захистив таким чином всі свої титули.

Після перемоги над Беллью Усик піднявся в рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагових категорій Р4Р за версією BoxRec.

Усик посів третю сходинку і вперше в кар'єрі обігнав чемпіона мирапо версією WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (11-1, 9 КО).

Перше місце в цьому рейтингу займає Теренс Кроуфорд, друге - Сауль Альварес.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дивіться повне відео бою Усик – Беллью:

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.