Президент Молдови Ігор Додон виступив проти рекомендацій чиновникам республіки з боку Кабінету і керівництва парламенту припинити поїздки в Росію через претензії до огляду на кордоні.

Ігор Додон на своїй сторінці в Facebook прокментував заклик спікера парламенту Андріана Канду і прем'єр-міністра Павла Філіпа на адресу високопоставлених молдавських чиновників утриматися від поїздок в Російську Федерацію.

Президент Молдови стверджує, що не знає деталей згаданого випадку, але вважає, що рішення - невиправдане.

"Можливо, були деякі збої, оскільки у нас є кордони, але це не виправдовує рішення, яке може блокувати хороші відносини, які ми почали будувати з Російською Федерацією", - написав Додон.

За його словами він діятиме з точністю до навпаки - продовжить поїздки в РФ, таким чином, показуючи приклад молдавським чиновникам.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я буду продовжувати їздити в Москву для просування інтересів нашої країни, роботи по зміцненню стратегічного партнерства, яке ми маємо з Російською Федерацією", - резюмував президент Молдови.

Як повідомляв сайт Знай.ua, уряд Молдови закликав високопоставлених чиновників відмовитись від поїздок до Росії, поки не будуть прийняті заходи в зв'язку зі скаргами Кишинева.