Лондонський Челсі можуть серйозно покарати за порушення правил підписання контрактів з неповнолітніми футболістами.

За існуючими правилами ФІФА повинна надати клубу дозвіл у випадку, якщо гравець, який не досяг 18-річного віку, бажає переїхати в команду з іншої країни.

В даний час ФІФА розглядає одразу 19 переходів, пов'язаних з Челсі, при цьому у 14 випадках справа стосується неповнолітніх футболістів. Лондонський клуб активно намагається довести свою невинність.

Якщо ж вина Челсі в спробі обману ФІФА буде доведена, то лондонський клуб може бути покараний забороною на трансфери на наступні чотири трансферні вікна, а також значним грошовим штрафом.

Рекорд Саррі

Головний тренер лондонського Челсі Мауріціо Саррі став рекордсменом Прем'єр-ліги Англії. Під керівництвом італійського фахівця, який прийшов в клуб влітку, "аристократи" жодного разу не програли в чемпіонаті Англії. Безпрограшна серія триває вже 12 матчів, і це новий рекорд для тренера-початківця в Англії. Такого успіху Сарри вдалося домогтися після того, як 11 листопада Челсі зіграв внічию 0:0 з Евертоном.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Попереднім рекордсменом був Френк Кларк, який з Ноттінгем Форест не програвав 11 матчів поспіль в чемпіонаті Англії в сезоні-1994/95.

Рекорд Соларі з Реалом

Мадридський Реал в 12-му турі іспанської Ла Ліги переміг на виїзді, у Віго, Сельту з рахунком 2:4.

Таким чином, тепер уже головний тренер Реала Сантьяго Соларі почав тренерську роботу в "галактікос" із 4 перемог з різницею голів +13.

Це найкращий початок всіх ентренадоре в історії королівського клубу, повідомляє AS. На другому місці знаходиться Мануель Пеллегріні, який за 4 стартових матчі мав різницю +12.

Зінедін Зідан у перших матчах розгромив Депортіво і Спортинг Хіхон з рахунком 5:0 і 5:1 відповідно, а в третьому поєдинку зіграв внічию 1:1 на "Беніто Вильямарин" з Бетісом (1:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.