У Генеральній прокуратурі Росії відхрестилися від листа екс-президента-втікача Віктора Януковича про прохання введення військ на територію України.

Генеральний прокурор Юрій Луценко опублікував у Facebook документ від представників країни-агресора.

"Прийшов лист від Генпрокуратури РФ. Пишуть, що ні Адміністрація Президента РФ, ні Совєт Федерації РФ не отримували ніякого листа Януковича про використання військ РФ на території України", - повідомив Луценко.

Він викрив російських прокурорів у брехні, нагадуючи про відеозверненні самого Януковича, з підтвердженням вищезазначеного дії, виступ померлого постпреда ООН Віталія Чуркіна і виступ на Рад Федерації.

Луценко також нагадав, що президент Росії Володимир Путін кілька разів згадував про те, що він має "пряме звернення чинного і легітимного". Генпрокурор заявив, що скоро суд покарає зрадників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в російській генпрокуратурі погодилися посприяти в допиті Януковича на території країни-агресора в присутності українських слідчих.