Президент Білорусії Олександр Лукашенко зажадав від державних службовців до 1 квітня працевлаштувати непрацюючих родичів, дружин і коханок.

Про це він заявив у четвер, 9 березня, на нараді про актуальні питання розвитку країни, повідомляє білоруське видання БЕЛТА.

"Я поки що звертаюся до державних службовців та інших значущих в країні осіб: працевлаштуйте, будь ласка, своїх дружин, чоловіків, коханок і коханців, рідних і близьких. Якщо можуть працювати і повинні, вони максимум з 1 квітня повинні бути на роботі", - зазначив глава держави.

При цьому Лукашенко зазначив, що оплата так званого податку за дармоїдство - не вихід із ситуації. "Ви можете сказати: так вони заплатять 200 доларів, або 400 білоруських рублів в рік.

Ні, бажано, щоб вони були на роботі", - додав президент.

Як повідомляв сайт Знай.ua, президент Білорусії Олександр Лукашенко розпорядився протягом року не стягувати з громадян країни так званий податок за дармоїдство.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім того, він заявив, що в декрет "Про запобігання соціальному утриманству" будуть внесені коректування, проте повністю скасований він не буде.
У лютому в декількох містах Білорусі пройшли несанкціоновані мітинги проти декрету.