Визначилися всі півфіналісти Підсумкового турніру ATP 2018, який проходить в Лондоні. Перемога німецького тенісиста Олександра Звєрєва над американцем Джоном Ізнером у двох сетах (7:6 (5), 6:3) дозволила уродженцю Гамбурга пробитися в плей-офф турніру з підгрупи Густаво Куертен.

Новак Джокович посяде перше місце в цій підгрупі, навіть якщо програє хорвату Марину Чилічу (початок матчу сьогодні в 22:00 за київським часом).

У той же час з підгрупи Лейтон Х'юїтт ще вчора вийшли Роджер Федерер і Кевін Андерсон.

Таким чином, у півфіналі турніру сербський тенісист Новак Джокович зіграє проти південноафриканця Кевіна Андерсона, а швейцарець Роджер Федерер зустрінеться з Олександром Звєрєвим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Півфінали відбудуться в суботу, 17 листопада.

Нагадаємо, Україна і США має найперспективніших молодих тенісисток.

Так, в оновленому рейтингу Жіночої тенісної органзації (WTA) всі перші місця у вікових групах до 20 років займають дівчата з двох країн - України та США.
до 14 років: Кору Гауфф (США, 874)
до 15 років: Даша Лопатецька (Україна, 523)
до 17 років: Аманда Анісімова (США, 93)
до 19 років: Софія Кенин (США, 48)
Серед молодих українок Даяна Ястемская займає найвищу позицію в загальному рейтингу WTA.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Нагадаємо, 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, піднялася на шість позицій і тепер займає рекордну для себе 60-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

Зазначимо, що Ястремська – наймолодша українка, яка завоювала титул WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.