Вчора, 9 березня, міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров підтримали участь США в процесі врегулювання конфлікту на сході України.

Відповідну заяву вони зробили на прес-конференції в Москві, передає "ZN.ua".

"Я переконаний, що те або інше залучення США у подальшому зусиллі щодо безумовного виконання Мінських домовленостей було б вельми і вельми корисним", - несподівано заявив Лавров.

Він зазначив, що майже всі конфлікти вирішуються за допомогою Штатів. Його підтримав Габріель, зазначивши, що для реалізації Мінська на Донбасі вони зацікавлені у впливі Америки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в лютому Габріель заявляв, що США не увійдуть в "нормандський формат", але контролюватимуть і тісно контактуватимуть з дипломатичною групою. 9 березня міністр закордонних справ Павло Клімкін виступив за розширення і зміна "нормандського

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще