Америка погодилася озброїти українську армію

Нижня палата конгресу США схвалила виділення 150 мільйонів доларів на підтримку України в поставках зброї, забезпечення армії і підготовку кадрів.

Трампа підозрюють у зв'язках із російським банком

Федеральне бюро розслідувань вивчає зв'язок компанії американського президента Дональда Трампа з російським Альфа-Банком. Trump Organization підозрюють в зв'язку з фінустановою вже протягом чотирьох місяців.

Генпрокуратура не братиме участі у допиті Януковича

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Генеральна прокуратура України відмовилася від участі у допиті колишнього президента Віктора Януковича на території Росії.

Імпічмент у Південній Кореї: за корупцію Пак Кин Хе позбавили посади

У Південній Кореї оголосили імпічмент чинному президенту – рішенням Конституційного суду Пак Кин Хе офіційно позбавлять посади. Вісім членів судової комісії підтримали відповідний наказ, який свого часу вже узгодили у парламенті, тому нових виборів корейцям слід очікувати вже найближчим часом.

Хокінг знайшов спосіб врятувати людство від глобальної кризи

Знаменитий фізик-теоретик і популяризатор науки Стівен Хокінг закликав створити світовий уряд. За його словами, це дозволить людям контролювати успадкований інстинкт за допомогою логіки і здорового глузду.

За прикладом Disney: фотограф перетворила доньку на героїню мультфільму

Фотограф Каміла Куртц вигадала оригінальний спосіб, як допомогти доньці перебороти страх сцени. Для цього вона придбала їй костюм принцеси та влаштувала тематичну фотосесію в образі героїні Disney.