Імпічмент південнокорейського президента спровокував масові заворушення у Сеулі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Противники рішення влаштували сутички поблизу будівлі Конституційного суду, який сьогодні оголосив відповідний вердикт щодо позбавлення посади Пак Кин Хе. В ході протистояння загинули двоє людей.

За життя одного із них тривалий час боролися лікарі, проте через складні травми голови 72-річний чоловік загинув. Про іншу жертву заворушень у Сеулі інформації немає, його особу намагаються встановити місцеві правоохоронці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Конституційний суд Південної Кореї ухвалив рішення про позбавлення посади президента. По закінченню процедури імпічменту, що триватиме близько 60 днів, Пак Кин Хе почнуть шукати заміну на позачергових виборах. Відомо, що її підозрюють у фінансових махінаціях та вимаганні грошей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще