Американські бійці ММА Кейлан Хілл і Андре Уокер зустрілися в октагоні. Представники середньої вагової категорії виявили, хто сильніший, дуже швидко.

Вже в першому раунді Хілл нокаутував Уокера ударом рукою з розвороту, після чого заліз на клітину і відсвяткував перемогу. Цікаво, що Кейлану знадобилося всього 11 секунд для того, щоб відправити опонента в нокаут.

Боксерський бій Макгрегор - Нурмагомедов

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Батько і тренер Хабіба Нурмагомедова Абдулманап заявив про можливість проведення ще одного бою з Конором Макгрегором.

"Що стосується поєдинку проти Конора за правилами боксу, то такий бій нам цікавий. Хабіб показав, що здатний перемагати кращих ударників змішаних єдиноборств.

Він говорив про це і раніше, але мало хто в це вірив. Однак після яскравих перемог над Майклом Джонсоном, Едсоном Барбозою та Конором починають вірити.

Він здатний зробити це і на боксерському рингу. У Хабіба є всі навички для перемоги за правилами боксу. Однією з ключових навичок можу назвати витривалість. Мені пригадується п'ятираундовий бій з Яквінтою, в якому Хабіб показав свою готовність вести поєдинок в абсолютно будь-якому прояві, використовуючи при цьому все: від легкого лівого джеба до контролю в партері.

Хочу зазначити, що бій з Яквінтою мав для нас велике значення, на кону стояв чемпіонський пояс і було важливо провести зустріч холоднокровно, забравши своє. Що ми і зробили", – наводять слова батька Нурмагомедова Известия.

Нагадаємо, Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

Дивіться повне відео бою Усик – Беллью:

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.