Голкіпер збірної Іспанії Давід Де Хеа не поспішає починати переговори з Манчестер Юнайтед про продовження контракту, тому манкуніанці вирішили почати перемовини з воротарем Евертона і збірної Англії Джорданом Пикфордом, стверджує Daily Mirror.

Де Хеа нібито всерйоз побоюється, що не зможе виграти АПЛ і Лігу Чемпіонів, якщо залишиться на "Олд Траффорд". Якщо до завершення сезону іспанець не змінить свою думку, то наступного літа Манчестеру, ймовірно, доведеться продати Давида і запросити на його місце іншого воротаря.

Відомо, що перехід Пікфорда може обійтися Глейзерам в 60 мільйонів фунтів стерлінгів. Додамо, що для манкуніанців не вперше купувати талантів Евертона. Раніше МЮ придбав у "ірисок" Уэфна Руні і Маруана Феллайні.

Розширення стадіону Манчестер Сіті

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Манчестер Сіті розробляє плани по збільшенню місткості свого домашнього стадіону "Етіхад" до 63 тисяч глядачів.

Арена діючих чемпіонів Прем'єр-Ліги Англії хможе отримати ще близько 8,000 місць за рахунок реконструкції Північної трибуни.

Зовсім недавно будівельна компанія ISG, відповідальна за розширення стадіону, провела зустріч з групою фанатів "городян", вислухавши їх пропозиції і побажання щодо майбутнього "Етіхад".

Тепер керівництво клубу збирається проаналізувати і вивчити озвучені ідеї, включаючи створення секції зі стоячими місцями, повідомляє Daily Mail.

При ідеальному збігу обставин будівельні роботи почнуться вже в наступному році і будуть завершені протягом двох років — до старту сезону 2021/22.

Матч Ман Сіті - Шахтар

7 листопада в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Сіті приймав удома Шахтар.

Перший тайм виграли "городяни" з рахунком 2:0 після голів Давида Сільви і Габріела Жезуса з пенальті. До слова, одинадцятиметровий був спірний, тому що Рахім Стерлінг просто спіткнувся і впав, а суддя Віктор Кашшаї вказав на точку.

Але в другій половині зустрічі англійці довели, що можуть забивати і без таких спірних епізодів. Голами-красенями відзначилися Рахім Стерлінг і Ріяд Марез. Також ще двічі у воротах Андрія П'ятова розписався Жезус. Шостий гол в матчі у виконанні бразильця і ​​зовсім вийшов на диво, талановитий форвард перекинув парашутом воротаря Шахтаря.

Як підсумок, 6:0 - переконлива перемога Манчестер Сіті, який гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів.

Цікаво, що Жезус забрав з собою м'яч, яким оформив хет-трик у Лізі чемпіонів.

Також відзначимо, що українець Олександр Зінченко відіграв весь матч за Ман Сіті, а після матчу втішав партнера по збірній України Андрія Пятова.

У матчі 3-го туру Шахтар в Харкові програв Ман Сіті з з рахунком 0:3.

Також відзначимо, що 7 листопада юнаки Шахтаря програли в Англії ровесникам з Ман Сіті з рахунком 4:1 в рамках Юнацької Ліги УЄФА.

Ліга чемпіонів. Група F. 4-й тур

Манчестер Сіті - Шахтар - 6:0 (2:0)

Голи: Давид Сільва, 13, Габріел Жезус, 24 (з пенальті), 72 (з пенальті), 90, Стерлінг, 49, Марез, 84.

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.