Учорашній туман сьогодні, 10 березня змінило яскраве сонце. На всій території України триматиметься тепла та суха весняна погода.

Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

У центральних, північних та східних областях країни денна температура повітря триматиметься у межах + 10 - +12 градусів. Уночі стовпчики термометрів покажуть від 2 до 4 тепла.

На заході можливі невеликі дощі, проте буде найтепліше, повітря прогріється до +14 за Цельсієм.

Найхолодніше сьогодні буде на півдні України. Там термометри не перетнуть позначки +11 градусів. Опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У столиці синоптики прогнозують мінливу хмарність. Вдень температура повітря триматиметься на позначці + 10-11 градусів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", тепер вчені можуть визначати погоду на Марсі. Інженери NASA створили спеціальний пристрій, який слідкуватиме за погодними змінами на Червоній планеті. Також прилад можна використовувати для складання погоди на Землі.