У Сеулі (Південна Корея) кількість постраждалих внаслідок заворушень, викликаних імпічментом Пак Кин Хе, стрімко зростає.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Правоохоронці заявили, що учасники сутичок намагалися кілька разів поспіль взяти будівлю суду штурмом. Більшість із них ломилася туди із палицями та залізними трубами.

В результаті – ще один чоловік знаходиться у критичному стані, його госпіталізували до найближчої лікарні. Окрім цього, вісім осіб отримали складні травми.

Для охорони Конституційного суду залучили два десятки поліцейських, але поки що ситуацію їм контролювати не вдається. Постраждали також співробітники ЗМІ: побили фотографа, японських та південнокорейських кореспондентів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що масові сутички у Сеулі почалися після оголошення судового рішення щодо імпічменту Пак Кин Хе.