Величезну устричну ферму "Південна цитадель" привласнив відомий російський підприємець Олександр Пономаренко. Тисячі гектарів у акваторії Чорного моря на початку місяця офіційно прибрав до рук один із соратників президента РФ.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Його маєтки не обмежуються фермою – володіє також цілим комплексом на території Геленджику, який вже давно охрестили "Палацом Путіна".

Втім, у Кремлі причетність до нерухомості російського лідера неодноразово заперечували.

Хоча сам Пономаренко відмовився коментувати цю інформацію, але у місцевому управлінні риболовства підтвердили: у "Південній цитаделі" справді вирощують устриць та мідій, але суто у комерційних цілях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Свого часу ферму запланували як так званий "оборонний комплекс" для путінського палацу, щоб законно обмежити можливість потрапити туди стороннім відвідувачам.

Приховувати від цікавих очей справді є що – готельний комплекс, майданчики для посадки гелікоптерів, яхтові причали та суцільна розкіш: все це створено для відпочинку кремлівського лідера.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що лідер ДДТ Юрій Шевчук розповів про ситуацію в Росії та наслідки військової агресії, ініційованої Володимиром Путіним.