Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести наступний бій у травні 2019 року. Але поки не відомо, в якій вазі пройде поєдинок.

Про це повідомив менеджер Усика Егіс Климас.

"Думаю, Усик збирається перемогти Джошуа, але йому потрібен один або два бої в суперважкій вазі і лише потім буде можлива зустріч з Ентоні. Його бій з Джошуа у квітні виключено. Я не думаю, що ми побачимо Усика на рингу до квітня, швидше в травні, тому що ми хочемо, щоб у нього був час відпочити.

Немає сумнівів, що Усик перейде в суперважку вагу, але де він проведе наступний бій? Ми не хочемо поспішати з рішенням. Нам потрібно поговорити, ми повинні побачити, хто доступний.

Деякі люди кажуть, що Андре Уорд може повернутися. Уорд говорив, що хотів зустрітися з Беллью, але Тоні не побив Усика. Чи готовий тепер Уорд повернутися і зустрітися з українцем? Але, я особисто думаю, що Усику краще підніматися в суперважку вагу і починати нокаутувати цей дивізіон", - розповів Климас в інтерв'ю ESPN.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

Дивіться повне відео бою Усик – Беллью:

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.