Новообраний глава Європейської ради Дональд Туск звернувся до польських представників влади із закликом бути обережними зі своїми висловлюваннями і категоричними вчинками.

Перш за все, мова йде про те, як національний уряд опирався тому, аби Туск склав повноваження прем'єр-міністра і зайняв пост голови Євроради. Після цього їхні відносини стали трохи напруженими. Про це пише видання AFP.

"Будьте обережні з мостами, які палите, тому що коли вони згорять, ви більше не зможете пройти по ним", - завірив сказав екс-прем'єр Польщі.

Нагадаємо, Дональда Туска повторно обрали на пост глави Євроради на найближчі 2,5 року. Польський уряд вкрай обурило призначення, оскільки ніхто не відреагував на заклик Польщі не підтримувати кандидатуру Туска.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Качинський назвав це призначення тенденцією до початку розпаду Євросоюзу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще