Американський хокеїст Райан Уїтні, колишній гравець клубу "Сочі", який працював у Росії в 2014-2015 роках, поділився думкою про життя в РФ, а також розповів, що думає про російських жінок.

Уїтні порівняв життя в Росії з зомбі-апокаліпсисом, назвав російських жінок чорнобильськими виродками, а чоловіків – придурками.

"В Росії жінки або шикарні, або повні замарашки, середини немає. Є або огидні, або справжні бомби. Або Анна Курнікова, або чорнобильська потвора з трьома очима", - сказав Уїтні в подкасті Spittin’ Chicklets.

Крім того, хокеїст відзначив несмак російських чоловіків:

"Так, у них квартири розміром з ванну, і при цьому вони водять Мерседеси, всі обвішані Louis Vuitton та Gucci. І носять Abercrombie & Fitch, там цю марку важко купити, і всі її носять, а я думаю: "Ви що, придурки?", - сказав Уїтні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

За клуб "Сочі" Райан Уїтні виступав у сезоні-2014/15, і провів 42 матчі в регулярному чемпіонаті Континентальної хокейної ліги, в яких закинув шість шайб і зробив 13 результативних передач.

Нагадаємо, ХК Донбас у рамках Української Хокейної Ліги у домашньому матчі сенсаційно програв харківському Динамо. Слобожанці перемогли в гостях з рахунком 2:4 і, як підсумок, донецька команда вперше за два сезони поступилася харків'янам.

Матч запам'ятався не тільки цікавою грою, але і іншими емоційними подіями на майданчику. Коли напруження на площадці почало зашкалювати, у хід пішли кулаки.

Колишні одноклубники Олексій Воронін з Донбасу і Кирило Жовнір, який нині захищає кольори Динамо, вирішили у бійці з'ясувати, хто крутіший. У підсумку рефері размирили буйних хокеїстів.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний хокеїст "Спартака".