У віці 47 років помер знаменитий білоруський футболіст і тренер Володимир Журавель. Відомий спортсмен пішов з життя після важкої і тривалої хвороби.

"Помер відомий білоруський футболіст і тренер Володимир Журавель. Йому було 47. Співчуваємо", – йдеться в повідомленні прес-служба Мінспорту і туризму Білорусії.

Останнім місцем роботи Журавля був карагандинський Шахтар. 3 липня 2018 сторони розірвали контракт за обопільною згодою. Після цього Володимир повернувся до Мінська, де займався лікуванням.

В якості футболіста, граючи на позиції захисника, захищав кольори мінського Динамо, з яким став шестиразовим чемпіоном Білорусі.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після закінчення ігрової кар'єри Журавель почав тренерську діяльність. В якості наставника Журавель виграв п'ять срібних медалей чемпіонату Білорусі: чотири з солігорським Шахтарем і одну з мінським Динамо.

Також Володимир став володарем Кубка Білорусі з брестським Динамо, а з Гомелем переміг у Першій лізі чемпоината Білорусі.

Кононов - головний тренер Спартака

Спартак Москва офіційно оголосив про призначення на пост головного тренера "червоно-білих" екс-тренера запорізького Металурга, львівських Карпат і Севастополя Олега Кононова.

Контракт з 52-річним білоруським фахівцем розрахований до кінця сезону 2019/20 з можливістю продовження, відштовхуючись від результатів. Керівництво Спартака ставить перед Кононовим цілі вийти в Лігу чемпіонів і здобути перемогу в Кубку Росії.

Екс-асистент Андрія Шевченка у збірній України Рауль Рианчо, який виконував обов'язки головного тренера Спартака, покинув московський клуб.

До Спартака Кононов тренував тульський Арсенал.

Як повідомляв Знай.ua, італійський фахівець Карло Анчелотті підтримав свого португальського колегу Жозе Моурінью.