Збірна Швейцарії в матчі Ліги Націй забила п'ять м'ячів у ворота бронзового призера чемпіонату світу-2018 збірної Бельгії і виграла матч з рахунком 5:2!

Цікаво, що перших два голи у зустрічі забили бельгійці. Гравці Роберто Мартінеса вели з рахунком 0:2 вже на 17-й хвилині, завдяки дублю Торгана Азара. Але Швейцарія проявила неймовірну волю до перемоги і змогла виграти перший тайм, забивши до перерви три м'ячі у ворота Тібо Куртуа!

У другій половині зустрічі швейцарці зміцнили перевагу, ще двічі розписавшись у воротах гостей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перемога з різницею більше, ніж в два м'ячі дозволила Швейцарії виграти свою групу в Лізі Націй і потрапити у фінальну частину турніру!

Ліга націй. Дивизон А. Група 2

Швейцарія – Бельгія 5:2

Голи: Торган Азар, 2, 17 – Родрігес, пенальті, 26, Сеферович, 31, 44, 84, Ельведі, 62.

Швейцарія: Зоммер, Эльведи, Мбабу, Клозе, Родрігес, Зубер (Беніто, 87), Джака, Фройлер (Закарія, 79), Фернандеш, Шакірі, Сеферович (Айєті, 90).

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Компані, Боята, Меньє (Ориг, 90), Шадлі (Батшуайї, 65), Вітцель, Азар, Тілеманс, Азар, Мертенс.

Попередження: Джака, 38, Мбабу, 79, Сеферович, 87.

В матчі з бельгійцями хет-триком відзначився Харіс Сеферович. Форвард Бенфіки став першим футболістом, який зміг забити три м'ячі в офіційному матчі зі збірною Бельгії вперше з 1986-го року. Тоді в матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу нападаючий київського Динамо і збірної СРСР Ігор Бєланов записав у свій актив три голи. Цікаво, що ту гру виграли бельгійці з рахунком 4:3!

Матч Словаччина - Україна

У рамках Ліги Націй у Трнаві зіграли збірні Словаччини та України.

Після першого тайму господарі поля вели в рахунку 2:0. Обидва м'ячі були забиті після помилки воротаря збірної України Дениса Бойка.

По епізоду з першим пропущеним м'ячем від Альберта Руснака до українського голкіпера претензій може бути не особливо багато, тому що там мав місце бути рикошет.

А ось по моменту з другим взяттям воріт збірної України Дениса Бойка будуть ще довго критикувати, тому що він не зафіксував м'яч в руках після нескладного удару від Юрая Куцки.

На початку другого тайму українці змогли відігратися після блискучого голи у виконанні Євгена Коноплянки. Женя пробив зльоту в дев'ятку воріт Мартіна Дубравки.

Але словаки через 5 хвилин знову відзначилися голом. Цього разу ворота Дениса Бойка вразив Адам Зрелак після філігранного удару п'ятою.

Потім на 61-й хвилині Роберт Мак розкішним ударом зробив рахунок 4:1.

Збірна України мала шанси на те, щоб відіграти, але удари Тараса Степаненко, Олександра Зінченка та інших наших футболістів були нерезультативними. Цікаво, що в кінці матчу Віктор Циганков пробив в поперечину, але своїх воріт.

Матч завершився з рахунком 4:1 на користь збірної України і це найбільша поразка Андрія Шевченка на посаді головного тренера "жовто-синіх".

Ліга Націй

Словаччина - Україна - 4:1 (2:0)

Голи: Руснак, 6, Куцка, 26, Зрелак, 52, Мак, 61 - Коноплянка, 47.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.