Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0, 19 КО) і володар пояса WBC Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) проведуть бій 1 грудня.

Знаменитий британський промоутер Едді Хірн висловив свою думку про майбутній поєдинок. За словами Хірна, цей бій розчарує глядачів, оскільки після тривалої перерви Ф'юрі вже не зможе повернути свою колишню форму.

"Це буде жахливий бій, і смердіти він буде ще довго. Ф'юрі може навіть виграти кілька раундів, але в підсумку буде нокаутований. Я не маю до нього ніякого відношення, я дійсно захоплююся Ф'юрі за те, що він зробив. Він мав справу з великими проблемами і велика пошана йому за те, що він їх подолав, але він не в найкращій фізичній формі, а Уайлдер занадто сильно б'є і, нарешті, нокаутує його.

Щоб було зрозуміло – Ф'юрі буде вигравати в Уайлдера, але пропустить удар. Уайлдер може навіть програвати за очками, але в підсумку донесе свій удар в ціль і виграє бій", – свважає Хірн.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер відбудеться 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтей Уайлдер, а Деонтей Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.