Російський активіст Ільдар Дадін сьогодні прибув до будівлі Федеральної служби виконання покарань у центрі Москви та вимагав відставки для голови управління відомства по Карелії Олександра Тереха.

За інформацію російських ЗМІ, опозиціонер Лев Пономарьов, який також був на мітингу, розповів, що до Дадіна звернулись правоохоронці із вимогою показати документи. Нещодавно звільнений активіст просив зачитати підстави, але копи просто відвезли його з місця.

Дадіна відвезли до ОВС по району Якиманка. Пономарьов, а також дружина затриманого активіста, Анастасія Зотова, повідомили, що намагатимуться його витягти. Також відомо, що паспорт Дадіна знаходиться у Зотової.

Зазначимо, що акція у центрі Москви невдовзі закінчилась.

Нагадаємо, що Дадіна звільнили з колонії 26 лютого. Він став першим засудженим за статтею Кримінального кодексу Росії "кількаразове порушення встановленого порядку проведення мітингів".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дадін розповів про катування під час його перебування у колонії.