У Кремлі не збираються просити західні країні скасувати економічні санкції. Відповідну заяву під час зустрічі зі міністром закордонних справ Німеччини зробив Сергій Лавров.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Очільник МЗС РФ зазначив, що ситуація з економічними обмеженнями залежить виключно від виконання Мінських домовленостей, які нібито зривають "представники Донбасу та український уряд".

Незручні питання про кібератаки російських хакерів він також відкинув, запевнивши у безпідставності таких звинувачень, хоча спецслужби США неодноразово наголошували на втручанні у виборчий процесу

" Ми не засилаємо ніяких диверсантів, ніхто із нас не займається хакерськими атаками", - виправдався Лавров

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в під час розгляду позову від української сторони у Гаазі, представники відповідача представили докази того, що Росія нібито не причетна до ситуації на Донбасі. При цьому, адвокати,які захищають позицію РФ, звинуватили українську владу у ескалації конфлікту, щоб у такий спосіб зняти відповідальність з Кремля.