Генеральна прокуратура України збирається допитати позафракційного депутата ВР, українського неонациста Андрія Білецького та народного депутата "Народний фронт" Андрія Левуса.

Про це стало відомо сьогодні, 10 березня, у повідомленні прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган у Facebook .

"Народні депутати України Андрій Білецький та Андрій Левус викликаються на допит як свідки до Генеральної прокуратури у справі про захоплення Луганської ОДА навесні 2014 року", - повідомила речниця.

Нагадаємо, колишнього регіонала Олександра Єфремова звинувачують у сприянні захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації та пособництві в захваті управління СБУ в Луганській області.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", екс-регіонал Олександр Єфремов не погодився з рішенням суду продовжити арешт і зібрався поскаржитися до Європейського суду з прав людини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наступне засідання у справі екс-голови фракції Партії регіонів має відбутися 15 березня.