В районі Бекишташу (Стамбул) розбився гелікоптер. За попередніми даними, на борту знаходилося близько семи пасажирів.

Про це повідомляє The Hurriyet Daily News.

В результаті авіакатастрофи загинули п'ятеро людей, четверо із яких – громадяни Росії, втім встановити їх особи поки що не вдалося.

12.02

Місцева влада одразу відреагувала на інцидент, відзначивши, що гелікоптер впав недалеко від телевізійної вишки. Він належав турецькій компанії Eczacibasi.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

12.21

Згодом, місцеві телеканали оприлюднили у мережі відео з місця аварії. Кадри демонструють задимлення, яке виникло після зіткнення зі старою телевежею, яка вже давно виведена з експлуатації.

12.38

Вдалося з'ясувати імена пасажирів, які були на борту Sikorsky S-76 в момент трагедії. Представники авіакомпанії розповіли, що гелікоптер був пожежним, а присутні в ньому - іноземними делегатами.

13.06

Російські дипломати та посол РФ у Туреччині прибули для з'ясування обставин трагедії. Для цього вони організували перемовини із поліцейськими, лікарями, які надавали допомогу постраждалим, а також очевидцями катастрофи.

15.09

Користувачі соцмереж почали активно обговорювати ймовірні причини падіння гелікоптера. Часто зустрічалася версія, що пасажири були у стані алкогольного сп'яніння.

16.15

Експерт висловив думку, що авіакатастрофа сталася через брак досвіду у пілотів, які не змогли справитися із управлінням під час зіткнення.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російський військовий літак Ту-154 розбився в районі Чорного моря. На глибині півсотні метрів поблизу Сочі водолази знайшли його уламки, а також тіла декількох загиблих пасажирів.